fbpx

Bemutatkozás

INDÍTSD ÚJRA..
Azért hoztuk létre tágas, exkluzív stúdiónkat, hogy kellemes környezetben, ultramodern gépeink segítségével a lehető leghamarabb elérd azt az eredményt, amit kitűztél magadnak. Legyen szó életmód váltásról, fogyásról, kedélyjavításról, vagy ha egyszerűen csak a fittebbé szeretnél válni, nálunk garantáltan megtalálod a számításaidat. Az azonnal látható és tapasztalható eredmény még nagyobb lelkesedéssel fog eltölteni, hogy visszatérj és folytasd a megkezdett utat.
..AZ ÉLETED

Hiszünk abban, hogy az eredmények elérése erőfeszítésbe kerül, de nagyon nem mindegy, hogy mindez milyen áldozatokkal jár és mi mindenről kell lemondanunk érte. Hiszünk abban, hogy az egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet eléréséhez vezető út kellemes és vidám is lehet. Ehhez mi biztosítjuk számodra a tökéletes hátteret, neked csak az elhatározásodra van szükség.

Testi és lelki megújulás

Győr legújabb és legmodernebb stúdióját azért hoztuk létre, hogy mindenki, aki változtatni szeretne a mostani életén, az megtalálhassa a számításait. Nálunk az egészség a legfontosabb. A gépeink technológiájának köszönhetően mind a ActiveCryo és az InfraShape is az egészségre teljesen ártalmatlan. Lehetőséget nyújtunk mindenki számára, hogy hatékonyan szabaduljon meg a plusz kilóktól és regenerálja a testét.
  • ActiveCryo: egy aktív krióterápia készülék, amely az egész testünkre jótékony hatású, mind ezt mellékhatások nélkül. Az ügyfél néhány perces, átlagban 3 perces, extrémen alacsony hőmérsékletnek van kitéve, mínusz 120-180 fokig, ami a nitrogén párának köszönhető, mélyhűtési hatása van.
  • InfraShape: Az InfraShape-es tekerés során az elvesztett súly 80 százaléka víz, a maradék pedig a zsírból, koleszterinből, zsírban oldódó nehézfémekből és bizonyos mérgező anyagokból áll. Ilyen mértékű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál – például maratonfutásnál – lehetett elérni.